Приятели 🙂

1. На 3 с/у 4 март, от 12:00 (полунощ), в “Нощен хоризонт” по радио Хоризонт трима други (но все така старателно подбрани) човеци ще ви смаят със сензационни разкрития за явленията, известни като “Дивна” и “Слънце недосегаемо”.

Внимание! Възможни са изненади!

Внимание 2! Възможни са и въпроси, на слушателите ( = вас) към гостите в студиото. Предаването има както директни телефони, така и Скайп връзка. Ако искате да ги узнаете – оставете отклик в блога или драснете ред на мейла.

Внимание 3! Продължаваме да събираме предварителни поръчки за явлението “Слънце недосегаемо”. Ако жадувате за бройки от него, уведомете ни колко… а парите ви ще оберем по-нататък. Скоро ще имате възможност да си поръчвате и от “Дивна”… и не само да си поръчвате.

2. На 4 март, от 20:00, в клуб за фантастика, евристика и прогностика “Иван Ефремов” (дом Средец, ул. Кракра 2А, стая 213), неотразимата Габ ще се изложи… пардон – ще изложи пред вас прелестите на “Бленуващите кристали“, най-дебютният роман на Теодор Стърджън с най-скандалната корица на Човешката библиотека. Елате сами, елате заедно, е’лате повече!

(И елате рано. Столовете не са много, а час и половина на крак никак не е гот.)

3. На 11 март, от 20:00, пак в клуб “Иван Ефремов”, безобразният Кал ще повдигне булото от титаничните елементи, подхранващи ядрения пламък на “Слънце недосегаемо“.

Внимание! В темата няма да се говори за апокалипсиси и други катастрофи!

Очаква се присъствието на самия автор Ники Тел и кохорта от съмнителни съратници. Наши хора, ако пак се чешете озадачено по главата.

+1. Ииииии – специалният ни бонус тази вечер:

ГРАЖДАНСКО! ПРИСЪСТВИЕЕЕЕ!!!

Утре! В 17! На пъпа на Попа! Да докараме микроинфаркт на София!

За подробности – ей тука.

За поръчки – знаете къде.

Вечно ваш,
и все по-безобразен,
Кааааааал