Празнуваме! Първите седем! (07.12.)

Приятели (:

На 4 декември с трепет чакаме появата на електронната антология „За спасяването на света“, тринайсетата книга в поредица „Човешката библиотека“.

(Още има време да се запишете като нейни По-желали – читателите, които вярват с ум и сърце, че книгата заслужава да види белия свят, и той нея. 🙂 Просто ни пишете двете си имена на poslednorog -в- gmail.com.)

Пак тогава се навършват седем години от излизането на „Последният еднорог“, първата книга в поредица „Човешката библиотека“.

Хубав повод да се сберем, да проверим пораснали ли сме, да попразнуваме – да? 🙂

Заповядайте! На 7 декември, от 15 до 18 часа, в init Lab (София, жк. Лозенец, ул. Лозенец №4, ет. 5, ап. 9).

Имаме и бонус: ще се запознаем с българските хакерспейсове – общности досущ като Човешката библиотека (но по-оправни с компютрите :D). Вижте ги:

… А покани трябват ли ни? – чувам да се питате. – Дрес код? 

Срещата ще е отворена за всички – и напълно неформална. Като на рожден ден. 🙂

Ама… Ама…

Хубаво, ще ви подскажем още. 😉 Подгответе си:

~ въпроси – за спасяването на света, поредицата ни, авторите и редакторите, и съставителите, и художниците (… за коректорите? добре, и за тях може :D), за хакерспейсовете, за бъдещите ни творчески планове, за живота и Вселената, за най-новия Копнеж за корицата на Геновева Детелинова, за… уф, Чобити, за какво още да ни питат?

~ раници – ако искате някоя наша х-нига. (ВНИМАНИЕ! Ако искате хартиена книга от поредицата ни, пишете ни предварително – на poslednorog в gmail – най-късно в петък, 6 декември. Иначе на срещата я донесем по една бройка, я кой знае. 😉

И… ще има изненади. Сигурни сме, че ще има. 😉

Празници, в сърцето и ума,
Целият екип на ЧоБи (като най-високо скача Кал)

Един коментар за “Празнуваме! Първите седем! (07.12.)

  1. Погледнато от НДК, трябва да тръгнете по първата пресечка, която върви по диагонал навътре в кв. Лозенец. Уличката е павирана, а номер 4 е в нейното начало отдясно. Входът е малко скрит, тъй като се минава през решетъчна порта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото